آغاز بهره‌برداری از فضای بهسازی شده حسینیه میدان شهدای مشهد شست‌وشوی روزانه ۶۰۰ هزار متر از جداول معابر مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و افتتاح فاز اول پایانه شهید مفتح مشهدمقدس نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس برنامه‌های ویژه مدیریت شهری برای رمضان و استقبال از بهار ۱۴۰۴ را تشریح کرد +‌ ویدئو نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم دسترسی آسان‌تر به نهال و گل در غرفه‌های فروش ویژه شهرداری مشهد + فیلم خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی
سرخط خبرها

پاسخی برای ممنوعیت چادر زدن در سطح شهر مشهد | شهرداری در بوستان غدیر میزبان زائران است

  • کد خبر: ۲۹۱۴۷۷
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
پاسخی برای ممنوعیت چادر زدن در سطح شهر مشهد | شهرداری در بوستان غدیر میزبان زائران است
مسافری از بندرعباس: چرا با وجود صرف هزینه‌های بسیاری که شهرداری مشهد در زمینه توسعه پارک‌ها انجام داده، به میهمان‌های امام رضا (ع) اجازه نمی‌دهد که داخل محوطه پارک‌ها و فضای سبز چادر بزنند؟
انسیه شهرکی
خبرنگار انسیه شهرکی

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهروندی در پیامی به صدای مردم می‌گوید: ما از بندرعباس راهی مشهد شده‌ایم. در جای‌جای شهر ما مسافر هر جایی بخواهد به‌راحتی چادر برپا می‌کند و هیچ‌کسی مانع برپایی چادرش نمی‌شود، اما در شهر مشهد، به نحو دیگری است و اجازه این کار را نمی‌دهند.

او در ادامه می‌افزاید: این نقد را به شهرداری مشهد دارم که چرا با وجود صرف هزینه‌های بسیاری که شهرداری این شهر در زمینه توسعه پارک‌ها انجام داده و شهر را قشنگ و نونوار کرده است، به میهمان‌های امام رضا (ع) اجازه نمی‌دهد که داخل محوطه پارک‌ها و فضای سبز چادر بزنند و ساعتی را استراحت کنند؟

او درباره نارضایتی زائران از این نوع برخورد‌ها می‌افزاید: این طور رفتار‌ها سبب نارضایتی برخی زائران بی‌جا‌و‌مکان است. مگر همه توان پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور اجاره کوتاه‌مدت خانه شخصی، هتل و مسافرخانه را دارند؟ از طرفی تعداد مسکن‌هایی که ارزان‌تر است و در اختیار زائر قرار می‌گیرد، محدود است و به سرعت پر می‌شود و به امثال من نمی‌رسد.
او پیشنهادی نیز دارد: بهتر است مدیران شهری مشهد فضایی را برای چادر زدن زائران اختصاص دهند تا آنها هم بتوانند بی‌دغدغه و اقتصادی، به مشهد سفر کنند.

معین‌رضا فرخنده، مسئول امور روابط عمومی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد درباره گلایه این زائر می‌گوید: برخی شهروندان و هم‌وطنان این انتظار را از شهرداری مشهد دارند که به آنها اجازه دهد هر جا فضای خالی در شهر دیدند، بدون توجه به پیامدهایش چادر برپا کنند، اما به دلایل موجه و استاندارد‌های سفر و منظر شهری و دیگر علل، چادرزدن هم‌وطنان در سطح بوستان‌ها و فضای سبز، ممنوع است و صرفا در بوستان زائرپذیر غدیر زائران می‌توانند از چادر مسافرتی برای اسکان استفاده کنند.

یکی از بهترین زیرساخت‌های زائرمحور مشهد، بوستان زائرپذیر «غدیر» است. بوستانی که ظرفیت ۱۲ هزارنفر دارد. در این بوستان امکانات کاملی مانند آلاچیق و سکو با امکان نصب چادر، شهربازی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع، جایگاه شارژ تلفن همراه، ۱۶۴ چشمه سرویس بهداشتی در ۱۱ ساختمان ثابت و سیار و حمام برای اسکان و رفاه زائران درنظر گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->